Project omschrijving

Bazeldijk 67 in Meerkerk

Te huur: Per direct

Gestoffeerde en gemeubileerde villa

Bazeldijk 67, Meerkerk

Op zoek naar huisvesting t.b.v uw personeel. Of bent u zoekende naar tijdelijke woonruimte voor u en uw gezin. Deze vrijstaande villa wordt gestoffeerd en deels gemeubileerd te huur aangeboden.

Huurprijs € 2100,00 excl. Gas, water Electra, internet en TV.

Deze vrijstaande splitlevelwoning met inpandige garage en balkon is zeer ruim. Een woonoppervlakte van ruim 148m2. Er zijn 7 kamers, waarvan 5 slaapkamers en een grote zolderruimte. Bovendien ligt er een royale tuin rondom. Het uitzicht vanuit de woning en het ruime balkon op het ’’Merwedekanaal’’ is magnifiek! De woning is zeer centraal gelegen op ca. 1 km vanaf de A27 gesitueerd. Het gezellige winkelgebied van Meerkerk is op fietsafstand gelegen. De entree/hal heeft wanden voorzien van siermetselwerk en granol. De meterkast is voorzien van 8 groepen. Vanuit de hal zijn de toiletruimte, de overloop van het andere splitlevel-niveau, de kelder, de woonkamer en de keuken toegankelijk. De toiletruimte, heeft een betegelde vloer, half betegelde wanden (kleur: blauw) en een duoblok closet. De kelder heeft een betegelde vloer en ca. 7 m² hiervan heeft een plafondhoogte van ca. 2 m. De woonkamer is z-vormig en is uitgevoerd met deels granolwanden, deels schoonmetselwerk en deels behang. Het kunststof inbouwplafond is voorzien van inbouwspots. Door de verschillende ramen heeft de woning een heerlijke lichtinval. Het uitzicht op het Merwedekanaal en het achterliggende landschap vanuit de achterpui is schitterend! De woonkeuken van ca. 9,5 m² heeft een betegelde vloer (kleur: crème) en één vaste kast. De wanden zijn gedeeltelijk betegeld en deels voorzien van marmerputz. Het plafond is uitgevoerd met kunststof delen. Het eenvoudige keukenblok (kleur: bruin eiken), bestaat uit twee gedeelten en is o.a. voorzien van een kunststof aanrechtblad, een gaskookplaat, een vlakscherm afzuigkap, een combi-magnetron en vaatwasser. Ook is hier een wasmachine-aansluiting aanwezig. Via een loopdeur kom je op het ruime balkon. Via de overloop van het andere splitlevel niveau zijn 3 slaapkamers toegankelijk en is er een vaste trap naar de 1e verdieping. Slaapkamer 1 (ca. 7,5 m²) is voorzien van een granolwand, een kantelraam en een zachtboardplafond. Slaapkamer 2 (ca. 13 m²) heeft twee tuimelramen en een zachtboardplafond. Slaapkamer 3 (ca. 9,6 m²) en is voorzien van een draai-kiepraam. De badkamer heeft een betegelde vloer (kleur: beige), gedeeltelijk betegelde wanden (kleur: blauw), een ligbad en een wastafel met planchet en spiegel en een

schrootjes plafond. 1e verdieping: Ruime overloop (ca. 4,6 m², > 1.50 m. hoogte) met dakraam, vaste kast en groot berghok.

Via deze overloop zijn 2 slaapkamers en een hobbykamer toegankelijk. Slaapkamer 4 (ca. 8,9 m², > 1.50 m. hoogte), heeft een dakraam. Slaapkamer 5 (ca. 13,6 m², > 1.50 m. hoogte) heeft een zachtboardplafond en twee zeer grote bergruimten achter de knieschotten. De ruime hobbykamer ligt op het hogere split-levelniveau. Deze ruimte (ca. 20 m², > 1.50 m. hoogte) heeft een nokhoogte van ca. 2.70 m. en een dakraam. Tuin: Aan de voorzijde van deze woning ligt een verzorgde voortuin met plantenbak voorzien van hortensia’s en stenen muurtje, en een groot parkeervak voor twee auto’s en een statige trap naar de voordeur. De diepe zijtuin aan de noordzijde is deels voorzien van een gazon, een oprit met grinttegels en een grindbed. De zijtuin aan de westzijde, is ingericht met een gazon en een royale border met diverse vaste planten. Ook ligt hier een hardhouten steiger. De achtertuin is grotendeels betegeld. Via een stenen trap is het ruime balkon van ca. 19,5 m² (op keuken- en woonkamerniveau) toegankelijk. Via dit balkon met trottoirtegels, heb je een magnifiek uitzicht op het Merwedekanaal, de kanaaldijk, de bazelbrug en het achtergelegen oer-Hollandse landschap! Het dorp Meerkerk is gelegen in de Alblasserwaard, aan het Merwedekanaal en maakt sinds de gemeentelijke herindeling onderdeel uit van de gemeente Vijfheerenlanden (provincie Utrecht). De woningvoorraad van het dorp is zeer gevarieerd. De prachtige omgeving nodigt uit tot het maken van een fiets- of autotocht om de directe omgeving te verkennen. Het dorp heeft een uitgebreid scala aan winkels. Je kan er dan ook goed terecht voor je primaire levensbehoeften, bijvoorbeeld de bakker, slager, groenteboer en supermarkt. Ook qua secundaire levensbehoeften, zoals een basisschool, sportverenigingen, dorpshuis en sporthal maken Meerkerk tot een zelfvoorzienende en zeer leefbare gemeente. Meerkerk is bereikbaar met het openbaar vervoer (buslijn). Vanaf Meerkerk zit je binnen 5 minuten op de A27 en bereik je in ca. 30 minuten Utrecht, Den Bosch en Tiel. In ca. 45 minuten ben je met de auto in Amsterdam, Rotterdam of Breda. Zoek je een ruime vrijstaande woning langs het ’’Merwedekanaal’’. Centraal gelegen in het midden van Nederland. Dan moet je deze woning komen bekijken!

Neem direct contact op via; info@vivirwonen.nl of bel met (+31)6 123 33 496.