Project omschrijving

Burgstraat 32 te Gorinchem

Per 15 juni 2020 beschikbaar

Gestoffeerd & volledig gemeubileerd 2- kamer appartement

Huurprijs € 900,00 excl. TV & internet. Exclusief gas, water en electra.

Dit 2- kamer appartement aan Burgstraat, is gelegen in het bruisende centrum van Gorinchem. Diverse winkels, horecagelegenheden met bijbehorende terrassen zijn binnen 100 meter, te voet bereikbaar.

In de voormalige dansschool is onlangs dit gezellige appartement gecreëerd. De originele ( mozaïek- parket) dansvloer is behouden gebleven in woonkamer en hal (gedeeltelijk).

Het appartement heeft een afmeting van ca. 60 m2. De eigenaresse van het pand heeft gekozen voor een smaakvol en knusse inrichting. Een eigen stadstuintje, gelegen op het zuiden maakt onderdeel uit van de woning.

Indeling:

Ruim entree, met aparte meterkast, kapstok en voldoende plek voor het plaatsen van bijvoorbeeld een fiets.

Direct aan de rechterzijde van de hal treffen we de slaapkamer. Deze kamer is voorzien van een twee- persoon bed en heeft een vaste kastenwand. Hierdoor is er voldoende opbergmogelijkheid beschikbaar. De vloer is afgewerkt met laminaat.

Tevens gevestigd aan de lange hal is de mooie badkamer. Deze is uitgerust met een luxe stoom douche cabine, wastafel inclusief meubel en toilet. De gehele ruimte is keurig betegeld in wit/ zwarte kleurstelling. Wasmachine en aparte droger (Zanussi) zijn keurig afgewerkt door middel van een boven blad. Extra kastruimte is hier tevens gemaakt. De vloer is afgewerkt met een PVC vloer in laminaat look.

De CV ketel is achter een aparte deur in de hal weggewerkt.

Aan het einde van de hal treffen we de zit / eetkamer & keuken. Het praktische keukenblok is netjes van het gezellige zitgedeelte afgeschermd, door de royale drie-zit bank. In de zit hoek staat diverse audio apparatuur en televisie geplaatst.

Het rechte keukenblok is voorzien roestvrij stalen spoelbak, elektrische kookplaat, ingebouwde afzuigkap, combi- magnetron, vaatwasser, inbouw koelkast, vriezer, en heeft voldoende kastruimte. Boven het keukenblad zijn witte metro- tegels geplaatst.

Een eettafel met drie stoelen staan nabij de openslaande deuren, met uitzicht op de in het geheel getegelde stadstuin. De afmeting van de tuin is ca. 25 m2.

Ideaal voor het tijdelijk huisvesten van een expat of medewerker van een bedrijf.

Gorinchem is een bijzondere vestiging stad, gelegen aan de rivieren de Linge en de Boven Merwede, met aan de overkant Sleeuwijk en Woudrichem. De gemeente heeft een station aan de westelijke Betuwelijn (Dordrecht-Geldermalsen). Ten noorden van Gorinchem loopt rijksweg A15, die gebundeld is met de Betuweroute. Ten westen van de stad loopt rijksweg A27 met als ‘flessenhals’ de Merwedebrug.

Gorinchem heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een stad met allure en telt momenteel meer dan 35.000 inwoners. De Gorcumse Lingehaven, op ca. 100 meter afstand van het appartement gelegen aan Burgstraat, heeft een grote aantrekkingskracht op bezoekers. Voor de pleziervaart is de Lingehaven een prachtige uitvalsbasis om van de stad en omgeving te genieten. Deze gemeentelijke haven doorkruist de fraaie vestingstad.

Bezichtigen betekent huren! Kom direct kijken en u bent verkocht. Bel met 06-123 33 496 of mail naar info@vivirwonen.nl. Burgstraat 32 in Gorinchem.