Project omschrijving

Te Huur

Per 01-04-2020

Stadwoning met twee slaapkamers

Inhoud Ca. 70 m2

Burgstraat 32A in Gorinchem

Huurprijs € 850,00 gemeubileerd excl. Gorinchem is een bijzondere vestiging stad, gelegen aan de rivieren de Linge en de Boven Merwede, met aan de overkant Sleeuwijk en Woudrichem. De gemeente heeft een station aan de westelijke Betuwelijn (Dordrecht-Geldermalsen). Ten noorden van Gorinchem loopt rijksweg A15, die gebundeld is met de Betuweroute. Ten westen van de stad loopt rijksweg A27 met als ‘flessenhals’ de Merwedebrug.

Gorinchem heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een stad met allure en telt momenteel meer dan 35.000 inwoners. De Gorcumse Lingehaven, op ca. 100 meter afstand van het appartement gelegen aan Burgstraat, heeft een grote aantrekkingskracht op bezoekers. Voor de pleziervaart is de Lingehaven een prachtige uitvalsbasis om van de stad en omgeving te genieten. Deze gemeentelijke haven doorkruist de fraaie vestingstad.

Aan de rand van het gezellige centrum van Gorinchem, bevindt zich, op de begane grond, in de voormalige dansschool dit gestoffeerde, en gemeubileerde appartement. Met een prachtig uitzicht over de Waal, is de dijk richting Dalem en Vuren, op loopafstand te bereiken.

Het appartement is op de hoek van de Burgstraat en Vismarkt te vinden. De originele (mozaïek- parket) dansvloer is behouden gebleven in woonkamer, hal en twee slaapkamers. De laatste jaren is het pand als kantoorruimte in gebruik geweest.

Het appartement is uitgevoerd met twee ruime slaapkamers, bergruimte, en kleine stadstuin.

Indeling;

Via het voorportaal betreden we de entree van het appartement. Hier volgt direct de woonkamer met keuken/ pantry. Het keukenblok is middels een bar afgescheiden van de ruime woonkamer en gelegen aan de voorzijde van de Burgstraat. Door de vele raampartijen aan beide zijden van de woning, is het uitzicht zowel over de Burgstraat alsmede de Vismarkt te bekijken.

Vanuit de woonkamer bereiken we de lange hal. De originele spiegelwand is hier bewaard gebleven. Hier grenzen de aparte bergruimte, badkamer, een apart toilet en twee slaapkamers aan.

De nette badkamer heeft de laatste jaren als archiefruimte gefungeerd, en is compleet nieuw en ongebruikt gebleven. Alles is in het geheel keurig betegeld. Een doucheruimte en

wastafel met spiegel zijn hier te vinden. De toiletruimte is voor de helft betegeld. Boven de tegels bevindt zich een keurig stucwerk.

De kleine stadstuin is via de hal te bereiken. Deze ruime hal is uitgerust met een mooi glazen pui. De stadstuin wordt gedeeld met de het naast gelegen appartement. Er is gebruik gemaakt van een kleine erfafscheiding door het plaatsen van een houten schutting.

Het gehele appartement is voorzien van keurig schilderwerk en een nette parketvloer. Het pand is goedgekeurd op het gebied van brandveiligheid.

Er wordt een borg gevraagd. Het object kan bijvoorbeeld gebruikt worden t.b.v. het huisvesten van tijdelijk personeel. Of bent u op zoek naar tijdelijke huisvesting wegens een gewijzigde situatie.

Wanneer u beter beeld wilt krijgen van het object als woonruimte, bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Neemt u contact op via (+31)6-123 33 496 of mail naar info@vivirwonen.nl