Project omschrijving

Gestoffeerd

65 m2

Huurprijs € 850,00 excl. gas, water en Electra

Voorschot gas, water en Electra € 100,00

Tweekamerappartement.

Gorinchem is een bijzondere vestiging stad, gelegen aan de rivieren de Linge en de Boven Merwede, met aan de overkant Sleeuwijk en Woudrichem.

De gemeente heeft een station aan de westelijke Betuwelijn (DordrechtGeldermalsen). Ten noorden van Gorinchem loopt rijksweg A15, die gebundeld is met de Betuweroute. Ten westen van de stad loopt rijksweg A27 met als ‘flessenhals’ de Merwedebrug.

Gorinchem heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een stad met allure en telt momenteel meer dan 35.000 inwoners. De Gorcumse Lingehaven, op ca. 100 meter afstand van het appartement gelegen aan Burgstraat, heeft een grote aantrekkingskracht op bezoekers. Voor de pleziervaart is de Lingehaven een prachtige uitvalsbasis om van de stad en omgeving te genieten. Deze gemeentelijke haven doorkruist de fraaie vestingstad.

Aan de rand van het centrum, in het voorlopige Videotheek-gebouw, bevindt zich de nieuwe woonruimte. Het plekje is voor de meeste inwoners van Gorinchem, een bekende locatie. Binnen enkele minuten wandelen, bereikt u alle hotspots die het mooie Gorinchem te bieden heeft.

Op dit moment is de laatste bouwfase van het appartement aangebroken. De ruimte biedt een woonoppervlakte van totaal ca. 65 m2. Er is één aparte slaapkamer aanwezig. Deze heeft een afmeting van ca. 10 m2. De afwerking van het appartement ligt op hoogwaardig niveau. Het is werkelijk een plaatje. Met zijn strak gestucte en gesausde wanden, prachtig nieuw sanitair en een prachtige laminaat vlier, een parel van een woning. Zeer geschikt voor een één persoons huishouden. De woning is helemaal instap klaar. Behalve het aanbrengen van raamdecoratie, verlichting en meubels, hoeft er niets te worden ondernomen.

Entree;

Via de voorzijde betreden we de ruime woonkamer. Wegens de twee ruime raampartijen, heeft de kamer een heerlijke lichtinval. Door middel van het aanbrengen van bijvoorbeeld horizontale jaloezieën, biedt de ruimte perfecte privacy.

Keuken;

Het nieuwe, moderne keukenblok (antracietkleurig) is uitgerust met diverse apparatuur.

Badkamer/ toilet ruimte;

De in het geheel betegeld badkamer, heeft een moderne look. De vloer is betegeld d.m.v. grote antracietkleurige tegels. De wanden zijn voorzien van nette witte tegels. Een keurige douchecabine, toilet en wastafel met spiegel en verlichting, zijn onderdeel van het geheel.

Alle deuren in de woning zijn in een antraciet kleur geverfd. Alle wanden zijn mooi stak gestucte, en worden wit opgeleverd.

Slaapkamer;

De slaapkamer is gericht aan de zijde van de Keizerstraat. De kamer heeft een fijne afmeting, die voldoende ruimte biedt aan een mooi tweepersoonsbed, inclusief linnenkast.

Het gehele appartement is voorzien van een mooi laminaat. Om het geheel een moderne look te geven, is deze in een lichte kleur gelegd.

Er wordt een voorschot berekend van het verbruik van gas, elektra en water. Het werkelijk wordt eens per jaar afgerekend.

Het appartement is gereed per 1 mei. Er wordt een borg gevraagd. Toplocatie aan Burgstraat in Gorinchem bezichtigen? Neem dan contact op via info@vivirwonen.nl, of telefonisch via (+31)6 123 33 496.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA