Project omschrijving

Eendvogelsteeg 2 Gorinchem

Te huur

Per direct

Gestoffeerd

Ca. 110 m2

4 grote slaapkamers

Huurprijs € 1250,00

Omschrijving

Te huur, bovenwoning met 4 grote slaapkamers.

Dit appartement kan direct worden betrokken. Deze prachtige woning midden in het centrum van Gorinchem is per direct te huur.

De woning bevindt zich in het midden van het centrum van Gorinchem. Het appartement is gesitueerd in het midden van het centrum van Gorinchem. De woning bevindt zich in een drukke winkelstraat. De woonkamer heeft royale lichtinval, wegens de grote raampartijen. Tevens geeft dit een gezellig uitzicht op de winkelpromenade.

Indeling;

Via de trap treffen we de eerste verdieping aan. Vanuit deze ruimte zijn woonkamer, aparte keuken, en twee slaapkamers (ca. 12 en 16 m2) en eenvoudige keuken te bereiken. De woonkamer heeft een flink oppervlakte van ca. 30 m2.

Via een tweede trap bereiken we de twee overige slaapkamers (12 en 8 m2) en badkamer aan. De badkamer is uitgerust met bad en een aparte douchecabine, wastafel en toilet.

De woning wordt gestoffeerd opgeleverd. Prima geschikt voor het o.a. het huisvesten van personeel. Ook voor koppels en gezinnen die op zoek zijn naar woonruimte.

De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en internet en tv. Er wordt een borg gevraagd ter hoogte van twee maandhuren. De huurprijs is n.o.t.k.

Wilt u het appartement aan Eendvogelsteeg bezichtigen? Neem direct contact op via (+31)6 -123 33 496 of mail via info@vivirwonen.nl