Project omschrijving

Haarstraat 116 4201 JD te Gorinchem

Bovenwoning/ appartement

Gestoffeerd

2017 nieuwbouw

Ca. 150 m2

Huurprijs € 1150,00 Gezin/ expat

Huurprijs € 1550,00 Personeel/ werknemers maximaal 4 personen

3 slaapkamers + ruime zolder

Beschikbaar per 1 juni 2020

 

Perfectie is het sleutelwoord dat geldt voor deze recent (2017) verbouwde bovenwoning. Tot in detail is het appartement op een hoogwaardige wijze afgewerkt. Er is gekozen voor het gebruik van duurzame materialen, de woning is helemaal naar de huidige tijd omgetoverd.

Ideaal voor de huisvesting van een gezin met kinderen of een aantal hooggeschoolde personeelsleden van een organisatie.

We treffen de royale bovenwoning in het hart van het centrum met maar liefst een oppervlakte van ruim 150 m2. De woning is verdeeld over drie etages met op de eerste verdieping een kleine studie-/slaapkamer, een prachtige woonkamer en -keuken met openslaande deuren richting het balkon. Op de tweede verdieping heeft de woning 3 ruime slaapkamers en daar boven nog een zolder, die toegankelijk is met een vaste trap.

Indeling;

Aan de voorzijde van het woonhuis, bevindt zich de entree van de woning. De meterkast is hier gevestigd. Via de eerste trap betreden we de eerste verdieping. Hier wordt gewoond, gekookt en gegeten. Tevens zijn hier een kleine studeer- of slaapkamer en een apart toilet gesitueerd. De eerste verdieping heeft een afmeting van ca. 60 m2.

Aan de achterzijde van het woonhuis bevindt zich de open keuken, hier is een grote eettafel met stoelen geplaatst. Het keukenblok is voorzien van prachtige apparatuur. Een koeldiepvriescombinatie, roestvrijstalen afzuigkap, elektrische kookplaat, aparte oven, vaatwasser en spoelbak zijn onderdeel van deze fraaie open keuken. Vanwege de grote raampartijen aan de achterzijde van de woning, is het heerlijk toeven in de woonkeuken. Via de openslaande deuren bereiken we het balkon. Deze kijkt uit over de bekende “Varkenmarkt”. Het balkon heeft een breedte van 4,50 meter.

Aan de voorzijde van het woonhuis is een fijne leef/ woonruimte gecreëerd. Zowel in het woongedeelte als in de keuken is er een originele oude schouw aanwezig. De rookkanalen zijn niet meer in gebruik. De raampartij geeft uitzicht over de Haarstraat. De volledige kamer is uitgerust met een licht laminaat met houtstructuur. Muren en plafonds zijn strak glad gestukt.

In de hal op de eerste verdieping bevindt zich de trap naar de tweede verdieping. De vloeren op deze verdieping zijn afgewerkt met een kort polig tapijt. Drie prachtig ruime slaapkamers zijn hier gesitueerd. Op de overloop is er een mooie ruimte gemaakt voor het plaatsen van wasmachine en droger. In de masterbedroom is er een buitendeur die toegang geeft tot een ruim dakterras.

De badkamer is in het geheel keurig betegeld met grijze tegels en plavuizen. Achter een muurtje is een mooie inloopdouche gemaakt. Een toilet en wastafel inclusief meubel zijn tevens aangebracht in de badkamer.  De tweede verdieping heeft een afmeting van ca. 55 m2.

Via een vaste trap bereiken we de grote zolderruimte (ca. 40 m2). Hier is de cv-ketel aangebracht.

Er kan gebruik worden gemaakt van de gedeelde fietsenberging met het beneden appartement.

 

Huurprijs € 1300,00 Gezin/ expat

Huurprijs € 1550,00 Personeel/ werknemers. Maximaal 4 personen

 

Werkelijk een beauty van een woonhuis, op een toplocatie in het centrum van Gorinchem. Komt u kijken naar deze woning aan de Haarstraat? Neem gauw contact op via (+31)6 123 33 496 of mail naar info@vivirwonen.nl