Project omschrijving

Haarstraat 2, eerste etage Gorinchem

Huurprijs € 775,00 INCL. gas, water en elektra, internet en TV. Gemeentelijke belastingen.

Woonoppervlakte: ca. 35 m2.

In het centrum van Gorinchem bevindt zich op de eerste verdieping dit instap klare, gemeubileerde appartement.

Ideaal voor een één-persoons huishouden.

Indeling:

Via gezamenlijke entree en opgang naar boven betreedt u het appartement op de eerste verdieping. Aan de linkerzijde bevindt zich het slaapvertrek, inclusief doucheruimte en wastafel, toilet. Hier is een twee- persoons bed en grote linnenkast gesitueerd. Bedden goed en keukendoeken zijn aanwezig.

Aan de voorzijde van het woonhuis, bevindt zich de woonkamer/ keuken. De ruime raampartijen, geven een wijds uitzicht over de bekende winkelstraat van Gorinchem.

De keuken is uitgerust met een basic, witkleurig keukenblok. Deze is voorzien van een elektrische kookplaat, aparte oven, magnetron, en koelkast. Het volledig keukeninventaris is aanwezig.

Op de overloop is een wasmachine aangesloten. Deze wordt gedeeld met de bewoners van het appartement op de tweede etage.

Aan de achterzijde van de woning, bevindt zich een ruim balkon. Deze is enkel bestemt t.b.v. de bewoner(s) van de eerste etage.

Beschikbaar voor een maximale huurperiode van (6) zes maanden

Interesse in het huren van een etage aan Haarstraat te Gorinchem? Neemt u dan direct contact op via; info@vivirwonen.nl of neem telefonisch contact op met (+31)6 123 33 496.