Project omschrijving

Te huur Hoofdstraat Zevenbergschenhoek

Per direct

Minimale huurperiode 1 jaar

T.b.v. personeelshuisvesting

Gestoffeerd

4 ruime slaapkamers

Maximaal 6 personen. Liefst koppels.

Keuken wordt gedeeld met horecagelegenheid op de begane grond.

Een maaltijd is tegen een kleine vergoeding te leveren.

Huurprijs all- in € 3300,00

Zevenbergschen Hoek is een dorp in de Nederlandse gemeente Moerdijk en gedeeltelijk in de gemeente Drimmelen, provincie Noord-Brabant. Zevenbergschen Hoek was tot 1997 deel van de gemeente Zevenbergen. Het bedrijventerrein van Moerdijk is op een afstand van minder dan 6 kilometer bereikbaar.

In het in mens grote pand gelegen op de hoek van een doorgaande weg, bevinden zich 5 ruime kamers op de eerste etage. Met een totaal woon oppervlakte van ruim 120 m2 zeer geschikt voor het huisvesten van uw tijdelijk personeel.

De kamers hebben een afmeting van 18,12, 3 x 10 m2 en zijn prachtig gestoffeerd. Er is een prachtig, ruime badkamer aanwezig, voorzien van toilet, wastafel met meubel en grote douchecabine. In de lange hal partij zijn mooie inbouwkasten weggewerkt waardoor optimaal gebruik gemaakt kan worden van de ruimte in de kamers.

In het beneden gelegen restaurant kan worden gekookt, of eventueel tegen een scherp tarief een maaltijd worden besteld. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het realiseren van een eigen keuken voorziening.

De bewoners kunnen gebruik maken van de ruime achtertuin. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor meerdere auto`s.

Om het maximale woongenot te handhaven, zijn niet meer dan 6 personen gewenst. De huurprijs is inclusief gas, water, elektra, internet, gemeentelijke belastingen.

Bezichtigen? Neemt u contact op met VIVIR wonen – (+31)6-123 33 496 – info@vivirwonen.nl – www.vivirwonen.nl