Project omschrijving

Te huur

Per 1 november 2020

Huurperiode minimaal 1 jaar

Huurprijs € 675,00

Voorschot gas, en water € 100,00

Langendijk 2C, Gorinchem

Gestoffeerd appartement

Gorinchem ligt aan de rivieren de Linge en de Boven Merwede, met aan de overkant Sleeuwijk en Woudrichem. De gemeente heeft een station welke rijdt tussen Dordrecht en-Geldermalsen. Langs Gorinchem loopt de rijksweg A15,en A27. Vanaf deze wegen zijn Dordrecht, Rotterdam, Utrecht, Geldermalsen en Breda binnen een half uur rijden te bereiken. Ideaal gelegen in het Hart van Nederland.

In de meeste bekende winkelstraat van Gorinchem, bieden wij in het centrum van de gezellige binnenstad op de eerste etage van dit historische gebouw een appartement aan. De woning heeft één slaapkamer, en geeft zicht over de voorzijde van de woning.

Het woonoppervlakte heeft een afmeting van ca. 45 m2.

Inschrijven voor deze woning is per direct mogelijk. Voor meer informatie neemt dan contact op via info@vivirwonen.nl of bel met (+31)6 123 33 496 of per email; info@vivirwonen.nl. Check ook eens onze facebookpagina.

Ten behoeve van het gas en water wordt een maandelijks bedrag van € 100,00 aan verhuurder betaald. Er wordt twee maanden borg gevraagd. Minimale huurperiode 1 jaar.