Project omschrijving

Te huur, Palissade 37 Gorinchem

Per 1 juli 2020 beschikbaar

Gestoffeerd Twee- kamer appartement / benedenwoning

Ca. 60 m2

Huurprijs € 995,00

Op een perceel van 120 m2, bevindt zich dit splinternieuw, op te leveren appartement. De woning wordt verhuurd inclusief ruime, zonnige achtertuin. Gelegen op het westen. De woning is gelegen als laatste in een rij. Om deze reden is de achterzijde van de woning te benaderen via de zijkant van de woning.

Dit appartement is gunstig gesitueerd aan een autoluwe straat in een kindvriendelijke, rustige en groene woonomgeving. Zowel aan de voor- als achterzijde een vrij uitzicht! Tevens aan de voorzijde aan een groenzone gelegen.

Wijdschild is een populaire woonwijk. De wijk beschikt over allerlei voorzieningen waaronder verschillende basisscholen, een middelbare school, speeltuinen en ligt nabij de binnenstad en het winkelcentrum Hoog Dalem. Gorinchem is zeer centraal gelegen in het land. Vanaf knooppunt Gorinchem kunt u snel alle kanten op via de A27, A15 en de A2. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten. Ook beschikt Gorinchem over een treinstation met goede verbindingen.

Ligging: Gorinchem heeft een zeer fraai en gezellig historisch centrum met een stadhuisplein met diverse terrassen en meerdere autovrije winkelstraten. Gorinchem heeft op dit moment ca. 35.000 inwoners.

De van oorsprong “drive-in” woning, wordt momenteel twee aparte woon- eenheden gesplitst. Zowel de boven alsmede de bovenwoning worden apart te huur aangeboden.

Beide woningen worden in z`n geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. Uitgaande van een moderne en strakke look.

Kenmerken van de woning: Veel lichtinval, een moderne woonkeuken en badkamer, openslaande deuren naar de heerlijk grote achtertuin. Begane grond: gezamenlijk entree; tussenhal met meterkast en trapkast, en aparte toegang tot beide woningen;

Woonkamer/ keuken;

De kamer heeft een afmeting van ca. 35 m2, en heeft veel lichtinval wegens de grote, pui aan de achterzijde van het appartement. Deze grenst aan de in het geheel betegelde achtertuin. De tuin is rondom voorzien van nieuwe schuttingdelen.

De keuken wordt geïntegreerd in de woonkamer. De ruimte biedt voldoende ruimte voor het creëren van een aparte zit/ TV hoek. Het moderne keukenblok wordt uitgerust met combi- magnetron/ oven, vaatwasser, roestvrij stalen spoelbak en afzuigkap.

De badkamer wordt uitgerust met wastafelmeubel, douche en aansluitingen voor wasmachine- en droger. Deze ruimte wordt in het geheel betegeld, en voorzien van keurig sanitair.

De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. In deze ruimte is onlangs een moderne voor pui geplaatst. Hierdoor is tevens een ruime lichtinval aanwezig.

Alle wanden en plafonds worden glad gestucte en wit opgeleverd. Vloeren worden voorzien van een mooie afwerking. De woning wordt voorzien van net verfwerk en hierdoor volledig instap klaar.

Aan de voorzijde van de woning is voldoende parkeerplaats voor meerdere auto`s.

Huurderprofiel; Expat, starter, stellen, particulier die tijdelijk huisvesting zoekt. Wij zijn zoekende naar huurders met een stabiel inkomen vanuit een werkende situatie. Liefst met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het bruto maandinkomen dient minimaal drie maal de huursom te bedragen.

De foto`s zijn niet representatief voor de eindoplevering.

Huurprijs is maandelijks € 995,00. Maandelijks zal er een bedrag van € 125,00 t.b.v. het gas, water en elektra in rekening worden gebracht. € 25,00 t.b.v. internet en TV. Zou u graag wonen in een rustige en kindvriendelijke omgeving? Vlakbij het historische centrum van Gorinchem? Kom dan gerust kijken bij dit nieuw op te leveren appartement aan Palissade te Gorinchem-Oost. Neemt u contact op via; info@vivirwonen.nl of bel met (+31)6 123 33 496.