Project omschrijving

Per 1 juli beschikbaar

Volledig gemeubileerd Fins Chalet

Ca. 40 m2

Huurprijs € 825,00 incl. gas, water, electra

Parc Merwede ligt op steenworp afstand van de Randstad. Uitstekend bereikbaar via de A27 vanaf Breda en Utrecht. Het Parc bevindt zich tevens op zo`n 3 kilometer afstand van het dorpje Meerkerk.

In de nabije omgeving bevinden zich historische dorpen en stadjes zoals Gorinchem, Leerdam en Vianen. Door de ligging aan het Merwedekanaal, met een jachthaven en vele waterwegen rondom Meerkerk is het park voor watersporters een interessante locatie.

Deze sfeervolle Finse houten Chalet is volledig geïsoleerd, heeft een geweldige ligging met ruim uitzicht op de landerijen.

De recreatiewoning heeft een woonoppervlakte van 40m2 en een aparte berging van ca 12 m2.

Royale woonkamer van ca. 20 m2 voorzien van laminaat vloer, inbouwspots en openslaande deuren naar het terras met uniek uitzicht op de polderijen.

Keuken met afzuigkap, spoelbak, boiler en koelkast

Badkamer volledig betegeld met douche, toilet en wastafel.

Slaapkamer van ca. 10 m. Afgewerkt met een laminaat vloer.

Berging is volledig geïsoleerd en heeft een wasmachine aansluiting.

Rondom de gehele woning ligt een veranda, terras en ruime, fraai aangelegde tuin met fantastisch uitzicht over de weidse polders.

Woning wordt inclusief Gas, water en elektra verhuurd. € 825,00 all-in. Huren in Meerkerk? Neemt u direct contact op met VIVIR wonen via www.VIVIRwonen.nl of bel met 06-123 33 496.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC