Project omschrijving

Scheepjesbrug 915 te Meerkerk

Te huur per 2 april 2020

Huurprijs gestoffeerd en deels gemeubileerd € 1195,00 excl. gas, water en electra

Midden in het hart van Nederland, temidden van het rustieke polderlandschap Vijfheerenlanden ligt in het plaatsje Meerkerk, “Parc Merwede”. De woning ligt op het groene recreatiepark ‘Parc Merwede’ nabij het Merwedekanaal met haar recreatieve doeleinden. Rondom is er een prachtig zicht op de weidse landerijen.

Een park met allure!

Parc Merwede ligt op steenworp afstand van de Randstad. Uitstekend bereikbaar via de A27 vanaf Breda en Utrecht. Het Parc bevindt zich tevens op zo`n 3 kilometer afstand van het dorpje Meerkerk. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

In de nabije omgeving bevinden zich historische dorpen en stadjes zoals Gorinchem, Leerdam en Vianen. Door de ligging aan het Merwedekanaal met een jachthaven en de vele waterwegen rondom Meerkerk is het park voor watersporters en recreanten een interessante locatie.

Als u houdt van het frisse boerenlandschap en uw rust, kom dan zeker hier kijken….

Per 2 april mogen wij deze “parel” aan ons woningbestand toevoegen. Deze vrijstaande, (deels gemeubileerde) 4-kamer recreatievilla, staat op een perceel van maar liefst 384 m2 eigen grond, en is gebouwd in 2009. De woning grenst direct aan een aangelegde zwemvijver. De steiger richting de vijver is afgeschermd van het water middels een “Drents schapenhek”. Omringd door een prachtige tuin, voorzien van vele verrassingselementen.  Zo bieden de vele haagjes en beplanting rondom het huis, een extra gevoel van privacy.

Er is plaats voor het parkeren van twee auto`s naast de woning. Een ruime berging/ schuur is teven aanwezig op eigen grond.

Deze gezellige recreatievilla, biedt een heerlijk woonconform. De woning heeft vanwege de grote raampartijen, een ruime licht inval. Aan zowel voor- als achterzijde van de woning zijn openslaande deuren gesitueerd. De voorste deuren geven toegang tot de overkapping.

De overkapping is voorzien van een terras. Deze geeft uitzicht over de achtertuin, en vijver. De overkapping is aan de voor-en zijkant af te sluiten met een speciaal op maat gemaakt tentdoek.

Indeling;

Vanaf de voordeur bereiken we de entree van de woning. Hier treffen we het eerste toilet, de deur richting woonkamer en keuken, de trap naar de eerste etage aan.

Het toilet is uitgerust met zwevend toilet, fonteintje met kraan. De wanden zijn voor de helft betegeld. Daarboven bevindt zich wit stucwerk.

De traptreden van de houten trap zijn voorzien van rode tapijttegels. De gehele begane grond is voorzien van plavuizen. Hieronder bevindt zich vloerverwarming.

Living;

De woonkamer/ woonkeuken bevindt zich in één dezelfde ruimte. Deze heeft een afmeting van ruim 30m2. De ruime raampartijen in de kamer geven een gevoel van warmte en vrijheid. Aan zowel voor- als achterzijde van de woning zijn openslaande deuren gesitueerd.

Het crèmekleurige keukenblok is uitgevoerd in een L-vorm.  Een vaatwasser, oven, roestvrijstalen afzuigkap, spoelbak, een losstaande, nieuwe koel en vriescombinatie maken onderdeel uit van het geheel.

De kamer wordt uitgerust met een eethoek met vier stoelen. Een gezellige zithoek, inclusief drie fauteuils, flatscreen televisie.

Eerste Etage;

Drie ruime slaapkamers. Afmetingen, 12m2, 2 x 8m2. Alle kamers zijn gelegen onder de schuine dakkap en voorzien van een prachtig hoogpolig tapijt.

Badkamer;

De keurig afgewerkte badkamer is in het geheel betegeld. De wasmachine is hier gesitueerd. Een lekkere doucheruimte, wastafel en toilet, maken onderdeel uit van het geheel.

Huurderprofiel – gezinnen- expats- personen die wegens een life changing moment, huisvesting behoeven- bedrijven die huisvesting t.b.v. personeel wensen. Er wordt een borg gevraagd. Beschikbaarheid per 2 april 2020. Minimale huurperiode is zes (6) maanden.

De recreatie villa aan Scheepjesbrug te Meerkerk, bevindt zich op recreatie Parc Merwede. Let op, permanente bewoning (inschrijving gemeente) is niet toegestaan volgens gemeente Vijfheerenlanden. Voor een extra toelichting kunt u contact opnemen met VIVIR wonen- info@vivirwonen.nl- (0031)6 123-33-496.