Project omschrijving

Spaarnestraat 9 Dordrecht

Per 15 december 2019

Gestoffeerd en gemeubileerd appartement

Expats

Huurprijs € 1050,00 excl. gas, water en elektra, internet en tv.

Minimale huurperiode 1 jaar

Per 1 maart beschikbaar. Gemeubileerd appartement t.b.v. expats aan Spaarnestraat in Dordrecht.

Op een derde verdieping van een klein appartementencomplex, biedt VIVIR wonen deze mooi ingerichte woning aan. Geschikt voor bijvoorbeeld expats of iemand die tijdelijk gemeubileerde woonruimte nodig heeft.Het appartement beschikt onder andere over een nette keuken, twee slaapkamers en twee heerlijke balkons.

Een eigen parkeerplaats maakt onderdeel uit van het gehuurde. Het appartement is gelegen in woonwijk “de Staart”. Parkeren in de wijk is gratis.  Allerlei voorzieningen, zoals diverse supermarkten, recreatievoorzieningen zijn op loopafstand te bereiken. Snelwegen richting Rotterdam, Gorinchem en Breda zijn binnen enkele minuten rijden te bereiken.

Indeling appartement:

Bij binnenkomst in het appartement komt u in de ruime hal die toegang biedt tot de keuken, de woonkamer en een slaapkamer. In de hal bevindt zich eveneens de garderoberuimte en het toilet.

De keuken is voorzien van een modern keukenblok, uitgerust met een koelkast,vriezer, en een vaatwasser (2017), een oven, een magnetron en een vierpits gaskookplaat met afzuigkap. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon aan de achterzijde van het appartement.

De nette woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en is afgewerkt met een laminaatvloer en spuitwerk op de wanden.

Er zijn twee slaapkamers. Slaapkamer I heeft een afmeting van ca. 10m2. Vanuit deze slaapkamer is er toegang tot het balkon aan de voorzijde van het appartement. Slaapkamer II heeft een afmeting van ca. 13 m2. Beide kamers zijn voorzien van eenpersoons boxspring en bijbehorende inventaris.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche en een wastafelmeubel. Wasmachine en droger staan hier opgesteld.

In de onderbouw van het complex is een ruime, eigen berging aanwezig. De woning is volledig v.v. kunststof kozijnen en dubbele beglazing. De woning wordt verwarmd met een Cv-installatie.

De meubilering zoals deze op de foto`s zichtbaar zijn, worden vervangen. De woning zal gevuld worden met hoogwaardige meubilering, en overig inventaris.

Huurdersprofiel; De voorkeur gaat uit naar de huisvesting van personeel, of expats. Er wordt één maandhuur aan borg gevraagd.

De woning heeft een ideale ligging aan de rand van Dordrecht. Parkeren is hier gratis, en diverse winkels op loopafstand. Kortom, de perfecte oplossing voor het huisvesten van uw personeel aan Spaarnestraat te Dordrecht.

Wanneer u interesse heeft, kunt u contact met ons opnemen via info@vivirwonen.nl of bel met (+31)6 123 33 496.